Kookworkshop in Puglia met Italiaanse Mamma’s

Welke kookfanaat heeft niet eens stiekem gedroomd om een Italiaanse kookworkshop te volgen met echte Italiaanse mamma’s? Iedereen toch!

Nostra Passione maakt deze droom waar!

Leer alle fijne kneepjes van de “cucina povere” uit Puglia”s mooie Salento regio en beleef met vrienden, familie een fantastische ervaring in de hak van de laars. Ook met kinderen is dit een geweldige dag om mee te maken.

Velen gingen u al voor en iedereen keek met veel enthousiasme terug op deze dag.

U gaat onder begeleiding van 1 of meerdere Italiaanse mamma’s een dagdeel aan de slag met het maken van meerdere vegetarische maaltijden waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van producten uit de eigen streek (zero km). daarnaast worden ook een aantal wijnen uit de regio Salento gepresenteerd.

Deze kookworkshop is ook een mooie gelegenheid om als teamuitje/teambuilding te boeken. U gaat samen aan het werk en creëert zo een nieuw saamhorigheidgevoel, dat u weer kunt meenemen naar uw werkomgeving. Succes gegarandeerd!

Deze kookworkshop wordt georganiseerd is samenwerking met Cook In Puglia en Puglia Wine School.

Prijs per persoon: € 90,00 

Vervoer naar kookworkshop en terug naar accommodatie kan eventueel optioneel bijgeboekt worden.

Uiteraard is deze kookworkshop los te boeken, maar ook als onderdeel van uw onvergetelijke verblijf in een van de mooiste delen van Italië, Puglia! Wij verzorgen tevens uw accommodatie en andere activiteiten zoals stedentrip, golf, Yoga, zeilen, olijf en druivenpluk (van sep-okt) om maar enkele voorbeelden te noemen. Check voor een voorbeeld programma Ontdek Puglia

Interesse in deze unieke ervaring? Neem contact via onderstaand contactformulier. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op om uw kookworkshop definitief in te boeken!

Aanvraag voor KOOKWORKSHOP PUGLIA