Kookworkshop in Puglia met Italiaanse Mamma’s

Welke kookfanaat heeft niet eens stiekem gedroomd om een Italiaanse kookworkshop te volgen met echte Italiaanse mamma’s? Iedereen toch!

Nostra Passione maakt deze droom waar!

Leer alle fijne kneepjes van de “cucina povere” uit Puglia en beleef met vrienden, familie een fantastische ervaring in de hak van de laars. Ook met kinderen is dit een geweldige dag om mee te maken.

Velen gingen u al voor en iedereen keek met veel enthousiasme terug op deze dag.

U gaat onder begeleiding van 1 of meerdere Italiaanse mamma’s een dagdeel aan de slag met het maken van meerdere vegetarische maaltijden waarbij uitsluitend gebruik wordt gemaakt van producten uit de eigen streek (zero km). daarnaast worden ook een aantal wijnen uit de regio Salento gepresenteerd.

Deze kookworkshop is ook een mooie gelegenheid om als teamuitje/teambuilding te boeken. U gaat samen aan het werk en creëert zo een nieuw saamhorigheidgevoel, dat u weer kan meenemen naar uw werkomgeving. Succes gegarandeerd!

Kookworkshop

Puglia Wine School in Squinzano

Deze kookworkshop wordt georganiseerd is samenwerking met Cook In Puglia en Puglia Wine School.

Uiteraard is deze kookworkshop los te boeken, maar ook als onderdeel van uw onvergetelijke verblijf in een van de mooiste delen van Italië, Puglia! Wij verzorgen tevens uw accommodatie en andere activiteiten zoals stedentrip, golf, zeilen, olijf en druivenpluk (van sep-okt) om maar enkele voorbeelden te noemen. Check voor een voorbeeld programma Ontdek Puglia

Interesse in deze unieke ervaring? Neem contact met ons op via info@nostrapassione.com of bel +31646907639

Print Friendly, PDF & Email