Nostra Passione, Mijn Passie

Hartelijk welkom op de website van Nostra Passione, welkom op een plek waar passie wordt gedeeld. Nostra Passione, dat is Roland Beerens, gek van Italië, Italiaans eten en mooie produkten. Op mijn vele vakanties in Italië proef ik natuurlijk de meeste geweldige olijf olies, wijnen en andere heerlijke delicatessen uit alle streken. Of het nu Toscane, het Merengebied of Puglia betreft, iedere regio in Italië is trots op haar eigen streekgerechten en -produkten. Vandaar dat ik besloten heb om deze mooie produkten met jullie te delen.

Mijn Filosofie

Nostra Passione is inmiddels actief in een aantal regio’s in Italië, met name in het oosten en zuiden. Daar selecteerde ik mijn produkten zelf, waar ik ook volledig achter sta. Het belangrijkste vind ik daarbij dat ik van de producent zelf  hoor en zie wat zijn passie en verhaal achter zijn produkt is, zodat ik dit ook aan mijn klanten kan doorvertellen. Ieder produkt heeft namelijk een verhaal. Ik kom het liefst op plekken die minder bekend en toeristisch zijn om zodoende onbekende producten te ontdekken.

Het geven van eerlijk advies over mooie produkten kan pas, als je zelf hebt ervaren waar de produkten vandaan komen en waar ze van gemaakt zijn. Dat vind ik belangrijk. Eerlijk en Heerlijk.

 

 

 

0 antwoorden

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.